Köhnə versiya artıra işləmir, yenisi hanı?
Əmirov, mənə bir ağıl verin, çaş-baş qalmışam. Səhər açdım saytı, bir baxdım ki, hər şey qəribədir, dizayn dəyişib, bəzi düymələr işləmir, ya da mənim kompüterimdə problem var? Yoxlamaq üçün telefonla girdim, eyni vəziyyət. Köhnə versiyaya öyrəşmişəm, hər şey əlimin altında idi, indi isə heç nə tapa bilmirəm. Bəlkə avtomatik yenilənib? Mənə elə gəlir ki, bu yeniləmə ilə hər şeyi korlayıblar. Geri qaytarmaq mümkündürmü köhnə görünüşü? Ya da məcburəm bu yeni interfeysə alışım? Kimsə bu yeniliklə bağlı nəsə bilir? Nə edim, deyin mənə, yoxsa əsəblərim tarıma çəkilib. Uduşum var içəridə, girib baxa bilmirəm düzgün.
- Leagueoflegends
Vay, qardaş, dünən mən də eyni şeyi yaşadım, elə bildim kompüterimə virus düşüb. Sonra bildim ki, hamıda belədi, platforma həqiqətən də yenilənib. İlk baxışda adamı çaşdırır, çünki hər şey yeni yerə köçüb, amma inan, bir neçə günə öyrəşəcəksən. Mən artıq yerləşdim, üstəlik bəzi şeylər daha da sürətli işləməyə başlayıb. Sənə tövsiyəm, təlaşlanma, köhnəyə qayıtmaq mümkün deyil, çünki server tərəfdə hər şey dəyişib. Onsuz da mən mostbet yeni versiya ünvanında gördüm ki, yeniliklər çoxdu və ən əsası, canlı dəstək daha tez cavab verir. Pulunu çıxarmaq üçün narahat olma, bir az diqqətlə bax, mütləq tapacaqsan. Məncə, bu dəyişiklik son nəticədə hamımızın xeyrinə olacaq, sadəcə bir az səbir.